Fetih Borsa İstanbul İlkokulu

WEB https://fetihborsaistanbulilkokulu.meb.k12.tr
Adres : FETİH MAH KAFKAS SOKAK NO4 ATAŞEHİR/İSTANBUL /eski adres Fetih MAH. Ersin SOK. ATAŞEHİR/İSTANBUL
VİZYON : Gelişen dünyanın şartlarına uyum sağlayan, ülkemizin bilim, kültür, sanat ve yönetimine yön veren, uygun bilgi ve beceri ile donanmış, özgüveni tam, başarılı, üretken ve mutlu gençler yetiştirmektedir.
MİSYON : Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve fikri donanımı ile özel yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmek, sevgi, saygı ve hoşgörü ile fedakârca çalışıp, başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Isınma : Doğalgaz (Kaloriferli)
Servis :
Ulaşım : Okulumuza ulaşım için kullanabileceğiniz araçlar; Kadıköy´den; 10E, 20E otobüsleri ve Kadıköy-Esatpaşa minibüsleri ile okulumuzun alt sokağında inebilirsiniz. Üsküdar´dan; 11E Otobüsü ve Üsküdar-Esatpaşa minibüsleri ile Libadiye Caddesi´nde Esin Sitesi Durağı´nda inildikten sonra 1 km yürünülecek. Ümraniye´den; 14B ve 14ES otobüsleri ile Libadiye Caddesinde Esin Sitesi Durağı´nda inildikten sonra 1 km yürünülecek.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km